New Station Waiting Room

Our thanks to Rob Whitehead, Community Engagement Officer at Govia Thameslink Railway for sending in some information about the work to refurbish the Salt Shed at Burgess Hill and transform it into a waiting room.

Photos will feature in the 12th February newsletter.

The spaces for the windows have been made with the windows almost ready to go in and the new doors are being manufactured and due to be ready in 2-3 weeks. The original barn style doors have been renovated and will be kept within the room as a “feature”. The room will be painted in heritage colours (Moss Green) befitting the building’s age. Although not a listed building it is the oldest building at Burgess Hill Station. We hope to have it complete by the beginning of March. 

These improvements are part of the Passenger Benefit Fund.  The fund is supporting a range of work across the network including waiting shelters, refurbished toilets, more seats, information screens, automatic doors, more cycle parking, refurbished waiting rooms, station planters and LED lighting.

For more information on other improvement projects go to https://www.southernrailway.com/improvingyourstations. To learn more about the schemes feel free to get in touch with me.

Regards,

Rob Whitehead

Community Engagement Officer (Southern and GX)

Govia Thameslink Railway (GTR), Go-Ahead House | 26-28 Addiscombe Road | Croydon | CR9 5GA

e: rob.whitehead@gtrailway.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Register your interest

For BHBPA events please provide your contact details below.

For events hosted by 3rd parties, please DO NOT USE THIS FORM. Instead, close this form and use the Organiser’s link provided.

loading event...

X